Dakopbouw Stacaravan

Een Lekkerdak is een prefab metalen dakopbouw voor op uw bestaande stacaravan, waardoor uw stacaravan niet alleen een luxere uitstraling krijgt, maar uw stacaravan biedt ook meer comfort.

 

Prefab metalen dakconstructie

De dakopbouw voor op de stacaravan bestaat uit een lichtgewicht metalen onderconstructie (exclusief door ons ontwikkeld) en metalen dakpanprofielplaten. Deze dakpanprofielplaten worden gemonteerd op de metalen onderconstructie, wat zorgt voor een uiterst duurzaam geheel. Vervolgens wordt het dak afgewerkt met een speciaal ontwikkeld gootsysteem, nokvorst en windveer. Dit gebeurt met soortgelijke materialen als welke gebruikt worden op een luxe chalet. Hierdoor ondergaat de caravan de metamorfose van stacaravan naar chalet(caravan).

 

Langere levensduur van uw stacaravan

Niet alleen de combinatie van de metalen dakconstructie maakt een Lekkerdak uiterst duurzaam, ook de unieke opbouw van de dakpanprofielplaten zorgen ervoor dat een Lekkerdak perfect bestand is tegen weersinvloeden van buitenaf. Het dak van uw stacaravan heeft het meeste te lijden van weersinvloeden, met een Lekkerdak verlengt u de levensduur van uw stacaravan dan ook enorm.

Zie hieronder hoe de dakpanprofielplaten van Lekkerdak zijn opgebouwd:

Lekkerdak metalen puntdak stacaravan - Productopbouw

Kleurmogelijkheden

We kunnen de kleur van uw Lekkerdak aanpassen aan de stijl en kleuren van uw huidige stacaravan. Op deze manier vormt het nieuwe Lekkerdak een mooi geheel met de rest van de stacaravan. Hieronder zijn de kleurmogelijkheden van de dakpanprofielplaten weergegeven op 4 kleurkaarten.

Tip! stem de kleur van het dak altijd af op de kleur van uw huidige stacaravan voor het mooiste eindresultaat.

U heeft de keuze uit de volgende kleuren, die is inbegrepen bij de offerte prijs. Voor de overige kleuren kunt u contact met ons opnemen.

  • Black – zwart – RAL 9005
  • Terra cotta – terra cotta – RAL 8004
  • Red – warm rood – RAL 3011
  • Burano – bordeaux rood – RAL 3004
  • Olive green – olijf groen – RAL 6003
  • Juniper green – groen – RAL 6007
  • Merlin grey – donker grijs – RAL 7010
  • Saragossa – donker blauw – RAL 5003
  • Antraciet – antraciet – RAL 7016
  • Hamlet – gebroken wit – RAL 9002

Montage Lekkerdak dakopbouw

Wanneer u een bestelling plaatst, dan starten we met het produceren van de dakopbouw, op de maat van uw stacaravan en in de door u gekozen kleur. Vervolgens komen we uw Lekkerdak monteren.

Een compleet Lekkerdak is in slechts 1 dag gemonteerd, hierbij kunnen we zowel doordeweeks als in de weekenden monteren. Wat u het beste uit komt.

Plaats hier een vrijblijvende offerte aanvraag voor een Lekkerdak, of bekijk deze pagina voor meer informatie over Lekkerdak.

 

Onderhoud metalen dakopbouw

1 van de grote voordelen van een Lekkerdak dakopbouw voor uw stacaravan is dat deze volledig onderhoudsarm is. Vergelijk het met metalen kozijnen, wanneer u hiervoor kiest dan hoeft u nooit meer te schuren, plamuren en lakken. Dat geldt ook voor een Lekkerdak. We zeggen dan ook niet voor niets dat u met een Lekkerdak zorgeloos kunt genieten. Daar is uw stacaravan tenslotte ook voor bedoeld.

Vele klanten gingen u voor en kunnen al genieten van hun luxe vakantieverblijf. Bekijk hier voorbeelden van Lekkerdak stacaravans met een metalen puntdak.