Vrijblijvende offerte aanvragen

Met behulp van onderstaand formulier vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor het vernieuwen van het dak op uw stacaravan met een Lekkerdak.

Vult u het offerte formulier alstublieft zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u ook een zo goed mogelijk aanbod doen. Na uw aanvraag brengen wij zo spoedig mogelijk een passende offerte uit. Indien nodig nemen we telefonisch contact op voor aanvullende informatie.

Wanneer u wilt kunt op de dakopbouw stacaravan pagina kijken voor het kleuraanbod en informatie over de metalen dakconstructie.

Tip! Wanneer u waterschade of stormschade heeft aan uw stacaravan en u wilt een spoedopdracht plaatsen, bel dan direct met 0031-(0)6 54 22 68 05 (Robert Coenen), zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wanneer u de maten van uw stacaravan invult, graag op onderstaande manier de maten aangeven (klik op de afbeelding voor een vergroting).

 maten-caravan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Naam camping (locatie stacaravan)

Buitenmaten van mijn stacaravan (lengte zonder goot, maar inclusief eventuele uitbouw)

Mijn stacaravan heeft een aanbouw, tent of veranda:
janee

Vermeld hier bijzondere omstandigheden of kenmerken van uw stacaravan:

Upload hier enkele recente foto's van uw stacaravan (incl. foto's van het dakvlak), of mail deze o.v.v. uw naam naar: info@lekkerdak.nl of via Whatsapp: 0031-(0)6-53994969

Druk op 'bestand kiezen' om te uploaden:

Let op dat uw bestanden niet groter zijn dan 10Mb.

Alvast bedankt voor uw aanvraag. Uiteraard is deze geheel vrijblijvend en we zullen hier zo spoedig mogelijk op reageren.